Начало > Десерти > Кейк с ябълков сок

Кейк с ябълков сок

Кейк с ябълков сок|escape
60
x8
1
60
минути
x8
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Фурната се загрява предварително на 175 С и дъното на тавичка за печене (25 х 25 см) се намазнява с олио.

  2. В голяма купа се смесват брашното, бакпулвера, содата, солта, канелата и леко се разбъркват с тел, за да влезе въздух.

  3. В друга голяма купа се смесват ябълковия сок, оризовото мляко, ванилията и кленовия сироп и се разбиват с тел.

  4. Течните продукти се изливат при сухите и се смесват добре. Прибавят се стафидите и се разбърква.

  5. Тестото се изсипва в предварително подготвената тавичка и се пече 40-45 минути (до суха клечка).

  6. Изчаква се да изстине напълно преди да се сервира.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?