Начало > Супи > Гаспачо с миди “Сен Жак”

Гаспачо с миди “Сен Жак”

Гаспачо с миди “Сен Жак”|escape
90
x2
2
90
минути
x2
порции
2
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. За гаспачото: доматите, краставицата, чесънът, босилекът, филията хляб, червената чушка, сол и зехтинът се смесват в удобен съд и се пасират.

  2. След като се получи гладка смес, се прецежда през цедка, за да се отстранят семките и люспите от зеленчуците.

  3. В тиган на слаба температура се загряват маслото и останалият зехтин и към тях се прибавят мидите.

  4. Готви се, докато се получи златист цвят.

  5. Цветните чушки и малко краставица се нарязват на ситно и заедно с мидите се поставят в подходяща купа за сервиране.

  6. Заливат се с гаспачото и се декорира с пресните подправки и брускети.

Още Супи

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?