Начало > Десерти > Запечени смокини с мед и сирене

Запечени смокини с мед и сирене

Запечени смокини с мед и сирене|escape
15
x8
1
15
минути
x8
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Смокините се измиват и отцеждат. Стеблата им се почистват и се разрязват на две.

  2. Поставят се в подходяща тава за печене. 

  3. Върху всяка смокиня се слага по малко от сиренето, съвсем леко се напръскват със зехтин отгоре и се слагат във фурната. 

  4. Оставят се да се запекат до лекото разтичане на сиренето (около 8-10 минути). 

  5. Смокините се изваждат от фурната и докато са още горещи се поливат с меда.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?