Начало > Основни ястия > Запечени крилца с бял сос

Запечени крилца с бял сос

Запечени крилца с бял сос
60
x3
1
60
минути
x3
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Крилцата се сваряват с пилешкия бульон или в 1 с.л. вегета.

  2. Изваждат се от бульона и той не се изхвърля. От него може да се направи супа.

  3. Крилца се изсипват в тавичка с малко от бульона и маслото/маргарина.

  4. Запичат се във фурна докато хванат червена коричка.

  5. Заливат със смес от разбитото мляко, яйца, счукания чесън и червения лют пипер.

  6. Връща се в фурната да се допече и да се сгъсти сосът.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?