Начало > Основни ястия > Задушено прясно зеле

Задушено прясно зеле

Задушено прясно зеле|escape
30
x4
1
30
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

  • 1 ч.л. сол
  • 1 стр. праз лук
  • 4 с.л. олио
  • 100 мл вино бяло
  • 1 к.л. черен пипер млян
  • 2 ск. чесън стар
  • 2 кг зеле бяло

Начин на приготвяне

  1. Ситно нарязаните чесън и праз се задушават в олиото.

  2. Добавят се нарязаното зеле, сол и черен пипер. Задушава се и се сипва виното.

  3. Оставя се да ври с отворен капак още 20 мин

  4. Оставя се да се охлади и се сервира.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?