Начало > Основни ястия > Задушен хек

Задушен хек

Задушен хек|escape
50
x4
1
50
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Рибата се измива, подсушава се и се напръсква със сока от лимон. Посолява се и се слагат бучки масло на няколко места.

  2. Слага се в тава, покрива се с фолио и се пече за 40 минути на 180-200 С.

  3. Сервира се с магданоз и задушени на пара картофи.

  4. Рецептата е подходяща и за треска, сейда (40 мин), морски език (15 мин).

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?