Начало > Предястия > Вафлени хапки

Вафлени хапки

Вафлени хапки|escape
90
x4
1
90
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. От орехите и захарта се приготвя крокан. Крокана се изсипва върху алуминиево фолио и се оставя да изстине.

  2. Крокана се натрошава с орехите или се смила в блендер.

  3. Маслото се разбива на пяна и се смесва с крокана. Вафлените кори се намазват с крема. Затискат се с нещо тежко и се оставят на стайна температура.

  4. След два дни се нарязват на хапки и се поднасят.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?