Начало > Предястия > Тарталети с рикота

Тарталети с рикота

Тарталети с рикота
90
x6
1
90
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Брашното се пресява, добавят се солта и мекото масло и се намачква с ръце, докато топлината на пръстите размекне маслото достатъчно, за да се смеси с брашното.

  2. Плънката за тарталетите се прави от сиренета и от дивия лук, нарязан на ситно. Овкусява се с малко сол и черен пипер на вкус.

  3. Фурната се загрява на 200 ºС. Тестото се разпределя във формички за тарталети и се надупчва с вилица.

  4. Във всяка се слага от плънката и се пече до готовност.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?