Начало > Основни ястия > Свинско със зеленчуци и кашкавал

Свинско със зеленчуци и кашкавал

Свинско със зеленчуци и кашкавал|escape
60
x4
1
60
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. В тава се нарязват обелените картофи на четвъртинки и морковите на колелца. Добавят се и попарените броколи. След това се натрошава зеленчуковия бульон.

  2. Свинското месо се овкусява с шарената сол и подправката за барбекю. Може да се добави и малко черен пипер по-пикантен вкус.

  3. Месото се добавя към зеленчуците и всичко се слага в тава за печене. Слага се малко вода, за да могат да уврат морковите и картофите, и се сипва малко олио. Тавата се покрива с фолио.

  4. Пече се около 45 мин в предварително загрята фурна, на 200-220 С. Няколко минути преди да е готово фолиото се маха и се настъргва кашкавала. Ястието отново се слага във фурната, колкото кашкавалът да хване коричка.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?