Начало > Основни ястия > Свинско по китайски

Свинско по китайски

Свинско по китайски|escape
40
x2
1
40
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Лука и чесъна се обелват и нарязват на ситно. Смесват се със соевия сос, 2 с.л. шери, млян джинджифил и сол на вкус.

  2. Добавя се месото, съда се захлупва и месото се оставя да се маринова цяла нощ.

  3. Меда и захарта се разтапят на тих огън. Месото се отцежда и се потапя в медената смес.

  4. Филетата се запържват бързо в сгорещено олио и от двете страни, добавя се маринатата и се оставя да покъкри за 20 минути.

  5. Докато филетата къкрят, се добавят 3-4 с.л. вода, ако е необходимо.

  6. Месото се изважда от тигана, към соса се добавят 2-3 с.л. шери и филетата се заливат.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?