Начало > Основни ястия > Свинско филе и дробчета с картофи

Свинско филе и дробчета с картофи

Свинско филе и дробчета с картофи
60
x4
1
60
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Картофите се измиват хубаво и без да се белят се нарязват на едри кубчета. Слагат се в тенджера с малко вода и се варят 10 минути. Водата се прецежда от картофите, поръсват се с универсална подправка.

  2. Разпределят се върху хартия за печене, а за да не залепнат в тавата, поръсват се с 2 с.л. зехтин и се пекат докато се зачервят.

  3. В тиган се сипва олиото и се пускат нарязаните на дребно пушени гърди. Пържат се, докато си пуснат мазнината и се зачервят. Добавя се нарязания на едро лук и леко се карамелизира.

  4. След това се добавят пилешките дробчета, да се запържат леко, и на края се добавят тънко нарязаните бон филета. Мръвките се разбъркват докато месото си промени цвета, но в никакъв случай не се препържва. Ако е необходимо се добавя малко сол.

  5. След това се сипват запечените картофи и се покриват с парчетата месо.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?