Начало > Основни ястия > Свински роландини

Свински роландини

Свински роландини|escape
40
x4
1
40
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

  • 3 с.л. олио
  • 1 ч.л. сол
  • 2 с.л. уни сос
  • 2 стр. салвия листа
  • 1 стр. селари
  • 150 г гъби
  • 100 г бекон
  • 2 бр. свинско бон филе
  • 4 щипка черен пипер млян
  • 1 гл. лук кромид стар

Начин на приготвяне

  1. Бон филето се срязва първо по дължина и след това на две. Парчетата месо се начукват с дървен чук между два пласта прозрачно фолио.

  2. Всяко парче се посолява и се поръсва с черен пипер, поставя се парченце бекон и лист салвия. Завива се на руло и се забожда с клечка за зъби.

  3. Олиото се загрява  и рулцата се запържват до златисто.

  4. Изваждат се от тенджерата и се добавят нарязаните зеленчуци. Задушават се за 5 мин и месото се връща обратно. 

  5. Сипват се уни сос и ½ чаша вода. Оставя се на тих огън за 20 минути.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?