Начало > Тестени > Солени кифлички с мая

Солени кифлички с мая

Солени кифлички с мая|escape
60
x6
1
60
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Маята се разтваря в млякото. Прибавят се 1 яйце, маслото, захарта, солта и брашното.

  2. Замесва се тесто, което не се оставя да втасва.

  3. Разточва се кора с дебелина 1/2 см. Нарязва се на квадрати и в средата се слага малко сирене, смесено с яйце. Загъват се краищата.

  4. Отгоре кифличките се намазват с яйце и се поръсват с малко сол.

  5. Пекат се в умерена фурна, до готовност.

Още Тестени

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?