Начало > Десерти > Сладкиш с яйца и какао

Сладкиш с яйца и какао

Сладкиш с яйца и какао|escape
60
x6
1
60
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Яйцата се разбиват със 180 г захар. Прибавят се какао, 40 г брашно и орехите.

  2. Изсипва се в тава, намазана с масло и посипана с брашно.

  3. Пече се в умерена фурна.

  4. За крема прясното мляко и останалото брашно се сваряват и оставят да изстинат.

  5. Кравето масло се разбива с останалата захар. Към него се прибавя по малко от изстиналата смес. Бърка се непрекъснато, за да не се пресече.

  6. Сладкишът се намазва с крема и отгоре се поръсва с настърган шоколад или ядки.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?