Начало > Десерти > Шоколадови трюфели

Шоколадови трюфели

Шоколадови трюфели|escape
80
x8
1
80
минути
x8
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Сметаната се загрява до горещо, без да завира.

  2. През това време шоколада се натрошава и кората на мандарината се рендосва на ситно. Може да се използва и лимон.

  3. Всички съставки се смесват и се заливат с горещата сметана. Бърка се до получаване на хомогенна смес, след което сместа се слага във фризера до пълно стягане.

  4. Когато сместа е готова, се правят топчета и се овалват в какаото. По желание може да се използват смлени орехи, шоколадови пръчици и други.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?