Начало > Десерти > Шоколадов сладкиш с масло и пудра захар

Шоколадов сладкиш с масло и пудра захар

Шоколадов сладкиш с масло и пудра захар|escape
60
x12
1
60
минути
x12
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Маслото и шоколада се разтапят на тих огън, до пълното разтваряне на парченцата шоколад.

  2. Сместа се разбърква много добре и се оставя да се охлади леко.

  3. През това време в дълбока купа се смесват захарта, яйцата, брашното, бакпулвера, солта и ванилията, и се разбиват до получаването на гладка смес.

  4. Към нея се прибавя шоколадовата смес и отново се разбърква добре до получаване на еднороден цвят. 

  5. Сместа се изсипва в малка кръгла или правоъгълна тавичка и се пече около 45 минути, при температура 160 градуса. 

  6. След като се изпече сладкишът, се оставя да се охлади и по желание се гарнира с пресни плодове.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?