Начало > Основни ястия > Сарми с наденички

Сарми с наденички

Сарми с наденички
30
x4
1
30
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

  • 2 щипка сол
  • 2 с.л. олио
  • 400 г домати консерва
  • 4 бр. наденица
  • 4 стр. риган
  • 4 стр. магданоз пресен
  • 2 ск. чесън стар
  • 4 бр. зелеви листа

Начин на приготвяне

  1. Няколко листа от прясно зеле се попарват за 5 минути във вряла вода, да омекнат.

  2. Завива се сарма с парче наденица, стрък магданоз и риган.

  3. Ситно нарязания чесън се запържва в олио и към него се добавят нарязаните на ситно домати.

  4. Когато сосът заври се слагат сармите и се оставят за 20 минути на тих огън.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?