Начало > Салати > Салата с морско зеле и пушена сьомга

Салата с морско зеле и пушена сьомга

Салата с морско зеле и пушена сьомга
20
x4
1
20
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. В купа се изсипва морското зеле - от консерва или прясно.

  2. При него на дребно се настъргва морковът. Добавят се олиото и оризовият оцет.

  3. Лукът се нарязва на дребнои го се прибая към салатата.

  4. Пушената сьомга се нарязва на малки парченца, поръсва се със сол и сусам и се разбърква.

Още Салати

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?