Начало > Предястия > Пуканки с масло и пармезан

Пуканки с масло и пармезан

Пуканки с масло и пармезан|escape
30
x2
1
30
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Поставя се мазнина, колкото да покрие дъното на съда, в който ще се правят пуканките - тенджера, която задължително трябва да има капак.

  2. Мазнината се загрява добре, докато леко започне да пуши. 

  3. Слагат се зърната царевица и солта, тенджерата се захлупва и започва да се двици напред-назад непрекъснато. 

  4. Снема се от котлона щом спре пукането. 

  5. Пуканките се поръсват с пармезана и се сервират.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?