Начало > Десерти > Постен кекс с плодове от компот

Постен кекс с плодове от компот

Постен кекс с плодове от компот
40
x14
1
40
минути
x14
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Захарта се разтопява в горещата вода и се добавя пресятото със сода брашно.

  2. Всички продукти, без какаото и плодовете, се смесват.

  3. В намазана форма за кекс се изсипва 2/3 от сместа. Останалата смес се разбърква с какаото и се изсипва отгоре. Подреждат се и плодовете от компот.

  4. Пече се в загрята на 200 ºС фурна за 10 минути, след което се намалява на 180 ºС и се пече още 20 минути или докато забодена в тестото клечка излезе суха.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?