Пица с лук, шпек салам и кашкавал
![](https://recepti.bg/static/uploads/categories/main/1.png)
![Пица с лук, шпек салам и кашкавал|escape](https://recepti.bg/static/uploads/recepy/main/4991.jpg)
![](/img/time.png)
минути
![](/img/portions.png)
порции
![](/img/difficulty.png)
сложност
Съставки
Начин на приготвяне
-
Замесва се тесто от брашното, маята, зехтина, солта и около 100 мл. вода.
-
Тестото се оставя за 30 минути.
-
През това време се нарязват салама, доматите и кашкавала.
-
Тестото се разточва и отгоре се нареждат доматите, босилека и другите съставки.
-
Пече се за 15 минути на 250 С в предварително загрята фурна.
-
По желание, преди сервиране се поръсва със зехтин.