Начало > Основни ястия > Пица с лук, шпек салам и кашкавал

Пица с лук, шпек салам и кашкавал

Пица с лук, шпек салам и кашкавал
60
x2
1
60
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Замесва се тесто от брашното, маята, зехтина, солта и около 100 мл. вода.

  2. Тестото се оставя за 30 минути.

  3. През това време се нарязват салама, доматите и кашкавала.

  4. Тестото се разточва и отгоре се нареждат доматите, босилека и другите съставки.

  5. Пече се за 15 минути на 250 С в предварително загрята фурна.

  6. По желание, преди сервиране се поръсва със зехтин.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?