Начало > Основни ястия > Пица с италиански салам и чедър

Пица с италиански салам и чедър

Пица с италиански салам и чедър|escape
40
x6
1
40
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Фурната се загрява на 180 С. Намазнява се огнеупорен съд.

  2. В малка купа се смесват яйцето, брашното и млякото, и се разбъркват добре.

  3. Добавя се половината от настърганото сирене и се разбърква отново.

  4. Сместа се прехвърля в подготвената тава и се пече за 25-30 минути.

  5. Изважда се от фурната, поръсва се с останалото сирене и се нарежда тънко нарязания салам.

  6. Връща се във фурната и се пече за още 3 минути.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?