Начало > Предястия > Пилешки сърчица на шиш

Пилешки сърчица на шиш

Пилешки сърчица на шиш
90
x4
1
90
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

  • 700 г пилешки сърца
  • 3 с.л. масло
  • 3 скилидки чесън стар
  • 1 шепа сусам
  • 3 щипка черен пипер млян
  • 30 мл соев сос
  • 1 бр. лимон
  • 1 бр. люти чушлета

Начин на приготвяне

  1. Пилешките сърца се измиват и се сваряват в подсолена вода.

  2. Изцеждат се и се почистват от вената и останала кръв.

  3. В тиган се загрява масло, авят 3 скилидки пресован чесън.

  4. Сърцата се задушават за 5-6 минути, след което се набождат на шишчета, поръсват се със сусам и малко черен пипер и се изпичат за няколко минути, докато почервенеят.

  5. По желание се сервират със соев сос, люта чушка и лимон.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?