В тиган за сос се смесват пилешкото, морковите, граха и селърите, всичко нарязано на ситно. Добавя се вода, колкото да ги покрие и се варят за 15 минути. Маха се от котлона, отцежда се и се оставя настрани.
На средна температура, отново в тиган лука се задушава в маслото, докато омекне и стане полупрозрачен. Добавят се брашното, солта и пипера. В бульона бавно се разбърква и млякото. Оставя се на котлона, докато сместа се сгъсти. Маха се от котлона и се оставя за малко настрана.
Сместа с пилето се слага на дъното на форма за пай. Топлата течност се слага отгоре. Покрива се с корите, излишното тесто се изрязва и се надупчва с вилица, за да излиза парата.
Пече се в предварително загрята фурна за около 30-35 минути, или докато тестото добие златиста коричка. Охлажда се за 10-тина минути, преди консумация.