Пилешките крилца добре се измиват, разделят се на две и се изрязват връхчетата им.
Крилцата се слагат в купа и се добавят всички изброени продукти. Разбъркват се добре с ръце, покриват се с прозрачно фолио и се оставят за 2-3 часа в хладилника.
Върху скара за печене се слага алуминиево фолио за готвене. Намазва се добре с олио или зехтин.
Като загрее добре мазнината, крилцата се нареждат върху фолиото. Обръщат се често, докато станат златисти.
След това фолиото се маха и крилцата се слагат директно върху скарата само за 1-2 минути, за да станат на тъмно кафяви ивици.
Преместват се в тава. Изсипва се останалия сос от купата, добавя се мазнина (олио или зехтин) и 1/2 чаена чаша вода.
Тавата се покрива с фолио и се слага в предварително загрята фурна на 200 градуса до пълна готовност.
Сервират се топли, придружени със сос от мед и горчица или чеснов сос.