Начало > Основни ястия > Пилешки гърди с лук

Пилешки гърди с лук

Пилешки гърди с лук|escape
40
x4
1
40
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Лука се нарязва на едро и се запържва до златисто. Отделя се по-голямата част.

  2. Пилешките гърди се срязват на половина, овкусяват се със сол и се запържват от двете страни за кратко в останалото олиото и по-малкото количество лук.

  3. Прибавят се настъргания джинджифил, моркова, нарязан на ивички, доматеното пюре, соевия сос, щипка захар и сол на вкус.

  4. Изсипват се 100 мл вода и ястието се оставя да поври 15 минути. Добавя се сметаната.

  5. Месото се сервира със соса, отгоре се слага от изпържения лук и обилно се поръсва с магданоз.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?