Начало > Основни ястия > Пиле Тандури (Индия)

Пиле Тандури (Индия)

Пиле Тандури (Индия) |escape
90
x8
1
90
минути
x8
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Всички продукти без пилето се смесват. Може да се разбият в кухненски робот, като първо чесъна и джинджифила трябва да се пресоват.

  2. Сместа се изсипва върху предварително измитите и почистени пилешки гърди, поставени в купа. Мариноват се за най-малко 1 денонощие, в хладилник.

  3. Пилешкото се подрежда в плитка тава за печене.

  4. Пече се на 190 С около 40 минути, или докато пилето се е сготвило напълно.

  5. Поднеся се с индийски хляб наан или предварително сварен ориз басмати, който се приготвя с доста голямо количество подправки и е жълт на цвят, поради наличието на куркума.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?