Начало > Основни ястия > Пиле по италиански със зеленчуци

Пиле по италиански със зеленчуци

Пиле по италиански със зеленчуци
30
x2
1
30
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Малко зехтин се загрява в тенджера и се запържва нарязаният на ситно чесън. Добавят се пилешките гърди и се запържват до златисто. Овкусяват се със сол и черен пипер.

  2. Нарязват се на едри парчета тиквичките и доматите. Сваряват се на пара, докато станат готови.

  3. Добавя се бобът от консерва към зеленчуците на пара. Разбърква се добре, разпределя се в чинии и върху зеленчуците се поставят пилешките гърди.

  4. Сервира се с листенца пресен босилек.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?