Галетата се смесва с половин ч.ч. пармезан в отделна купичка и се оставя настрана.
Брашното се псотавя в цедка или сито и леко се поръсва пилешкото месо от двете страни. Пържолите се потопяват в яйцата, а след това в галетата. Пилето се оставя така за 15 минути.
1 к.ч. зехтин се загрява в голям тиган и пилешкото се запържва по 2 минути от двете страни.
Пържолките се подреждат в тава за печене и отгоре на всяко парче се разпределя половин ч.ч. доматен сос. Редят се пластове моцарела, пресен босилек и рендосано италианско сирене проволоне (или друго по избор).
Всичко се поръсва с пармезан и много малко зехтин.
пече се в предварително загрятата фурна, докато сирената хванат приятна коричка (около 20 минути).