Начало > Основни ястия > Печен телешки черен дроб

Печен телешки черен дроб

Печен телешки черен дроб|escape
80
x4
1
80
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. За маринатата се смесват зехтина, лимоновия сок, солта, пипера и горчицата.

  2. Дроба, нарязан на филии, се слага в маринатата, захлупва се и се оставя да престои за 1 час.

  3. Резените се отцеждат и се запичат на барбекю за 5-7 минути, като често се обръщат.

  4. Гарнира се с кресон и се сервира с резенчета портокал и червен лук.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?