Начало > Основни ястия > Патешки гърди на тиган

Патешки гърди на тиган

Патешки гърди на тиган|escape
20
x4
1
20
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

  • 1 с.л. сос Уорчестър
  • 2 щипка черен пипер млян
  • 3 с.л. портокалов сок
  • 1 к.л. сол
  • 4 бр. патешки гърди

Начин на приготвяне

  1. Продуктите за маринатата се смесват. Върху кожата на месото се правят леки разрези и се маринова.

  2. Тигана се загрява и месото се поставя откъм кожата. Когато кожичката се зачерви, месото се обръща от другата страна.

  3. Котлона се намалява и месото се готви 10-15 минути.

  4. Мазнината се отстранява и месото се сервира със салата по избор.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?