Начало > Основни ястия > Панирано пилешко месо

Панирано пилешко месо

Панирано пилешко месо|escape
50
x5
1
50
минути
x5
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Пилето се вари на 30 минути. Нарязва се на подходящи за пържене парчета.

  2. Месото се натрива с чесън, посолява се със сол и черен пипер.

  3. Всяко парче се потапя последователно в брашното, в разбитите яйца, в галетата и пак в яйцата.

  4. Панираните парчета се изпържват добре до готовност и се сервират с гарнитура по желание.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?