Начало > Десерти > Палачинки със зелен лук

Палачинки със зелен лук

Палачинки със зелен лук|escape
40
x4
1
40
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Яйцата се разбиват във висока купа, като постепенно се прибавят млякото и брашното, докато се получи гъста каша. Прибавят се киселото мляко и ситно нарязаният зелен лук.

  2. В нагрят, намазан с масло тиган се сипва от кашата - по около 1 черпак и се изпържва от двете страни до зачервяване на палачинките.

  3. Преди поднасянето палачинките може да се намажат с мед или конфитюр, да се навият на рула или да се прегънат на триъгълници.

  4. Допълнително може да се гарнират със сметана или сладолед.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?