Начало > Основни ястия > Млечна баница с лапад

Млечна баница с лапад

Млечна баница с лапад
80
x6
1
80
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Лападът се измива и се нарязва на ивици, след което се задушава в половината от маслото.

  2. Щом омекне, се отстранява и се размесва с натрошеното сирене.

  3. Корите се редят в намаслена тавичка, поръсват се с олио и върху тях се разпределя плънката.

  4. Баницата се нарязва на квадрати, залива се с разбитите мляко и яйца, след което се добавят и парчета от останалото масло.

  5. Пече се в загрята фурна първо на висока, после на умерена температура.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?