Начало > Десерти > Меден кекс

Меден кекс

Меден кекс|escape
60
x8
1
60
минути
x8
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Всички продукти, без меда и пудрата захар, се разбиват.

  2. Тестото се изсипва в тавичка, покрита с хартия за печене.

  3. Пече се в предварително загрята фурна 30- 35 минути на 180 С.

  4. След като изстине кексът, се нарязва с остър нож. Намазва се с мед. Поръсва се с пудра захар и се захлупва с капак за сладкиши.

  5. Оставя се така за известно време, преди да се сервира.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?