Начало > Основни ястия > Мариновани агнешки шишчета

Мариновани агнешки шишчета

Мариновани агнешки шишчета
90
x4
1
90
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. От продуктите за шиш с агнешко се прави марината. В нея се накисва месото, предварително начукано и нарязано на парчета.

  2. Месото се оставя в маринатата за няколко часа.

  3. След това внимателно се нанизва на шишове и се пече на скара.

  4. По желание могат да се поднесат с барбекю сос и салата.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?