Начало > Десерти > Лесни домашни курабии

Лесни домашни курабии

Лесни домашни курабии
30
x5
1
30
минути
x5
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Фурната се загрява предварително на 190 ºС. В малка купа се смесват брашното, содата и бакпулверът. Оставе се настрана.

  2. В друга купа се разбиват маслото със захарта до гладка смес. Добавят се яйцето и ванилията, а след това – постепенно и сухите съставки.

  3. Oткъсват се малки топчета и всяко едно леко се натиска с длан или се разточва леко. Подреждат се върху хартия за печене.

  4. Пече се 8-10 минути или докато покафенеят. След като са готови, се изчаква 2-3 минути, преди да се махнат от хартията.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?