Начало > Тестени > Kифлички с течен шоколад

Kифлички с течен шоколад

Kифлички с течен шоколад
60
x8
1
60
минути
x8
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Разтваря се маята в 50 мл топло прясно мляко с 1 с. л. захар и щом шупне, се замесва меко тесто с останалите продукти.

  2. Оставя се да втаса 30-40 минути. Готовото тесто се разделя на 2 части. Всяка се разточва на кора и се нарязва на 12 триъгълника.

  3. В широката му част се слага по 1 ч. л. течен шоколад и се навива на кифлички.

  4. Нареждат се в намаслена тава и след 15 минути почивка, се намазват с един разбит жълтък и се поръсват със сусам.

  5. Пече се 20-25 минути да зачервяване.

Още Тестени

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?