Месото се слага в купа със сос терияки, покрива се и се оставя да се маринова поне 2 часа в хладилника.
За дресинг 1: В малка купа се смесват доматите, лука, лютата чушка и кориандъра. Прибира се в хладилника.
За дресинг 2: В друга малка купа се смесват дижонската горчица, меда, захарта, зехтина, оцета и сока от лайм. Покрива се и също се прибира в хладилника.
Решетката на скарата леко се намазнява и маринованото месо се изпича (маринатата се изхвърля). При липса на скара може да се използва решетъчен тиган или фурната. Накрая се нарязва на лентички.
Салатения микс се разпределя между чиниите. Отгоре се слага по малко от първия дресинг, поръсва се с ¼ от парченцата ананас (отцеден, от консерва). Начупва се тортила (тортия) чипса и се поръсва, а върху него се поставят парченца месо.
Най-накрая се оскусява и с втория дресинг и се сервира.
По желание, към салатата може да се добавят чери доматчета и да чипса да се замени с домашни крутони.