Начало > Основни ястия > Карфиол в гювече

Карфиол в гювече

Карфиол в гювече
30
x4
1
30
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Карфиола се сварява в подсолена вода за 10 минути. Изважда се и се нарежда на дъното на гювечето.

  2. Хляба се прави на трохи в блендера. Трохите се смесват със зехтина и черен пипер.

  3. В средата се чуква едно яйце. Обилно се поръсва отстрани на яйцето с трохите от хляба.

  4. Поръсва се със сол и черен пипер и се слага да се запече във фурната.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?