Начало > Основни ястия > Италиански котлети с хлебни трохи

Италиански котлети с хлебни трохи

Италиански котлети с хлебни трохи|escape
60
x4
1
60
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

  • 3 бр. яйца
  • 3 с.л. краве прясно мляко
  • 1.50 ч.ч. ръжен хляб трохи
  • 1/2 ч.ч. пармезан
  • 2 с.л. магданоз сушен
  • 2 с.л. зехтин
  • 4 ск. чесън стар
  • 4 бр. свински котлети

Начин на приготвяне

  1. В малка купа се разбиват яйцата и млякото.

  2. В друга купа се смесват хлебните трохи, настъргания пармезан и магданоза.

  3. В нагорещен тиган се загрява зехтина. Слага се чесъна и се оставя до покафеняване. След това се маха.

  4. Всяко парче месо се потапя в яйчената смес, след което в хлебната. Пържат се по 5 минути от всяка страна.

  5. Фурната се загрява на 160 градуса.

  6. Котлетите се поставят в тава, слагат се в загрятата фурна, която се намалява на 70 градуса. Пекат се около 25 минути.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?