Начало > Тестени > Хляб с ръжено и ленено брашно

Хляб с ръжено и ленено брашно

Хляб с ръжено и ленено брашно|escape
70
x12
1
70
минути
x12
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Трите вида брашно се изсипват в купа. Солта се поръсва отстрани.

  2. Прави се кладенче. Маята се слага в кладенчето, налива се водата и се замесва тестото. Завива се с кърпа и се оставя да втаса.

  3. След като втаса тестото се премесва още един път. Оформя се хляба. Правят се прорези отгоре. Поставя се тавичка с вода на дъното на фурната.

  4. Хляба се пече за 1 час в предварително загрята фурна на 180 С.

Още Тестени

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?