Начало > Основни ястия > Фритата с тиквички

Фритата с тиквички

Фритата с тиквички
25
x3
1
25
минути
x3
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Лукът се запържва за 5 минути на висока температура в зехтин докато омекне, но без да променя цвета си.

  2. Добавят се тиквичките и чушките, нарязани на парченца, поръсва се със сол и пипер и се готви за около 8-10 минути на средна температура, докато тиквичките омекнат и се карамелизират.

  3. Яйцата се разбиват отделно, поръсват се с малко сол и пипер и се слагат в тигана, така че да се разположат равномерно навсякъде между тиквичките.

  4. Готви се до готовност на яйцата.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?