Начало > Основни ястия > Филе от херинга с копър

Филе от херинга с копър

Филе от херинга с копър|escape
90
x4
1
90
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

  • 600 г херинга
  • 2 гл. лук кромид стар
  • 6 с.л. копър пресен
  • 375 мл оцет винен
  • 2 бр. дафинов лист

Начин на приготвяне

  1. Лука се обелва и се нарязва на тънки филийки.

  2. Пластове от филето от херинга, копъра (наситнен), и лука се нареждат в буркан с капак.

  3. В тенджера се сипва оцета с дафиновите листа, кипва се и се оставя да изстине.

  4. Херингата с лука в буркана се залива със студената марината. 

  5. Капака се затваря плътно и буркана се оставя за 2 дни на хладно място (но не в хладилник).

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?