Начало > Основни ястия > Чесново пиле по италиански

Чесново пиле по италиански

Чесново пиле по италиански
45
x4
1
45
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Зехтинът се загрява и в него се запържва чесънът. Добавя се щипка сол.

  2. В купа се смесват настърганият пармезан с трохите от 1 филия сух хляб.

  3. Пилешките гърди се потопяват в сместа от зехтин и чесън, после в пармезана и трохите и се нареждат в тавичка за печене.

  4. Пече се в предварително загрята на 220 ºС фурна за 30-35 минути.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?