Начало > Десерти > Чампурадо

Чампурадо

Чампурадо|escape
25
x3
1
25
минути
x3
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Водата се кипва в голяма тенджера с двете пръчки канела и анасона.

  2. Тенджерата се маха от котлона, слага се капакът и канелата и анасонът се оставят вътре за 10 минути.

  3. Брашното, млякото, шоколадът и захарта се смесват.

  4. Анасонът и канелата се изваждат и тенджерата се връща на слаб огън на котлона.

  5. Сместа се добавя, като непрекъснато се разбърква.

  6. Чампурадото е готово, когато шоколадът се разтопи напълно.

  7. Разбърква се и се сервира.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?