Начало > Тестени > Buñuelos - понички от Латинска Америка

Buñuelos - понички от Латинска Америка

Buñuelos - понички от Латинска Америка|escape
45
x10
1
45
минути
x10
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. В купа се смесват брашното, бакпулвера и солта. Добавя се маслото, може да се използва и мас. В средата се прави кладенче.

  2. В друга купа се смесват разбитите яйца и млякото. Добавят се в брашнената смес. Бърка се, докато сместа започне да се сгъстява.

  3. Брашното се изважда на набрашнена повърхност и се омесва за 2 минути. Разделя се на 24 топчета. Покриват се и се оставят за 15-20 минути да втасат.

  4. Загрява се мазнина в тиган. Пържат се до златисто по няколко наведнъж. Отцеждат се на хартия от мазнината.

  5. Поръсват се с канелената захар и се сервират.

Още Тестени

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?