Начало > Основни ястия > Сочна паста с месо

Сочна паста с месо

Сочна паста с месо|escape
70
x6
1
70
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Взима се цяло парче месо. Поръсва се със сол и черен пипер. Месото се изпържва от всички страни и се изважда от тенджерата.

  2. В същата мазнина се задушават нарязания чесън и лук. Добавя се доматеното пюре, леко се разбърква и се изсипва консервата домати.

  3. Месото се връща в тенджерата.

  4. Щом заври сосът се долива 1 л топла вода. Месото се оставя да се готви на тих огън.

  5. Готовото месо се изважда и в соса се изсипва пастата, по избор, може и отделно. Ако е необходимо се долива още малко вода и се оставя около 15 мин, докато се свари.

  6. Сварената паста се сервира с парче месо, поляти със сос, поръсени с настъргано пекорино или кашкавал.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?