Шоколадови бисквитки с джинджифил и фъстъчено масло
минути
порции
сложност
Съставки
- 1 ч.ч. захар
- 1,5 ч.ч. брашно
- 1 ч.л. сода
- 1 ч.л. бакпулвер
- 1 щипка сол
- 4 г джинджифил
- 1 яйце
- 1,5 ч.ч. фъстъчено масло
- 1 ч.ч. краве масло
- 260 г шоколад
Начин на приготвяне
-
Сухите съставки се разбъркват добре.
-
Отделно се разбиват маслата, като се добави и яйцето към тях.
-
В отделна купа се разбъркват сухите съставки и към тях се прибавя кремообразната смес.
-
Добавят се парчетата шоколад и се меси, докато стане хомогенно тесто (ако не се брои шоколада).
-
След това се оформят бисквитките и се пекат на 180 градуса, около 10 минути, на предварително загрята фурна.