Начало > Основни ястия > Сардини на тиган

Сардини на тиган

Сардини на тиган|escape
20
x2
1
20
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Сардините се измиват и се подсушават леко. 

  2. Намазват се със зехтина. Добавят се ригана и сол на вкус.

  3. Загрява се оребрен тиган и се изпичат добре от двете страни.

  4. Преди поднасяне се поръсват с лимоновия сок и малко зехтин. 

  5. По желание, може да се гарнират със ситно нарязан кромид лук.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?